Rühmatöö arvustus. Ülevaade teosest "Mis on tehisintellekt?"

Ülevaade teosest "Mis on tehisintellekt?"

Lihtsustatud tehisintellekt (AI) on süsteem või masin, mis võib jäljendada inimkäitumist, et täita ülesandeid ja õppida järk-järgult kogutavast teabest. Tehisintellekt ei ole formaat ega funktsioon, see on protsess ja võime andmeid mõelda ja analüüsida. Paljud inimesed kasutavad sõna “tehisintellekt”, et kujutleda intelligentseid humanoidroboteid, kes üritavad maailma vallutada. Tehisintellekt ei ole siiski mõeldud inimeste asendamiseks. Selle eesmärk on laiendada inimeste oskusi ja võimeid. Seetõttu on see tehnoloogia väärtuslik äriressurss. Tehisintellekt võimaldab meil taastada ja parandada seda, kuidas me ümbritsevat maailma tajume ja sellele reageerime. See tehisintellekti vara on innovatsiooni keskmes.

Kuna tehisintellekt on tänapäeval väga populaarne teema, valisin koolituseks suurte andmemahtude tõttu ülevaatamiseks just selle töö.

Mis puutub sisusse, siis selle mõte, mis ma olen, on hästi edasi antud. Tehisintellekti peamine eesmärk on hästi edasi antud, nimelt olla inimestest parem ja teha midagi nende heaks, muutes elu kõigi jaoks paremaks ja lihtsamaks. Edasi tulevad ai kategooriad. Halvasti määratletud ja kategoriseeritud, kuid põhiidee on hästi edasi antud. Ajaloo osas kirjeldatakse tehisintellekti arengut praeguseni üsna hästi ja üksikasjalikult. On hästi kirjutatud, kuidas selline kontseptsioon ilmus, kuidas populaarsus egotehnoloogiate arenguga hüppeliselt kasvas. Ai lihtsaim versioon on hõlpsasti seletatav. Selle versiooni kasutamise peamised põhjused on kirjutatud: võime automatiseerida protsesse, mida muidu peaksid inimesed tegema, ja keeruliste probleemide lahendamiseks arvutiarvutuste kasutamine. Tehisintellekti võime andmeid ja ennustusi salvestada on hästi kirjeldatud. Ja ka nende põhjal meenutada varasemaid kogemusi ja sündmusi. KNN-mudeli puudused ja eelised on hästi kirjeldatud. Üldist tehisintellekti on hästi kirjeldatud ja selle peamine eesmärk on inimese simuleerimine, nii et keegi ei saaks masinat inimesest eristada. Hästi on kirjeldatud ka superintellikti. Järeldus kirjeldab hästi tehisintellekti praegust olukorda. Et ta peaks olema inimestest parem ja tegema midagi nende heaks, muutes elu kõigi jaoks paremaks ja lihtsamaks. Hea, et kirjutatakse ka seda, et ta vihastas paljusid inimesi ja kuidas ta inimest aeglaselt töö ära võttes asendab. Ma kaldun pigem teisele arvamusele, nii et ma ei pruugi kõigega nõustuda tehisintellekti olulisuse üle ühiskonnas.

Kui hindate teksti struktuuri ja teemade järjestust. Ma ei näe selles probleemi. Teos on hästi kirjutatud, arusaadavas ja ligipääsetavas keeles, et ka inimene, kes pole teemaga eriti kursis, suudab selle välja mõelda ja isegi midagi enda jaoks välja võtta ning järeldusi teha. Teemad on paigutatud järjekorras, milles nad peaksid olema. Teksti ülesehitus on õige, on sissejuhatus, on põhiteave ja arvamus, on järeldus ja kokkuvõte.

Kasutati suurt hulka allikaid, seetõttu oli enne töö kirjutamist materjaliga palju tööd tehtud. Tänu sellele on tekst hea, seda on huvitav lugeda ja teave on üsna mitmekesine.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

E-ITSPEA 8: IT proff...?

E-ITSPEA 11: Arendus- ja ärimudelid

E-ITSPEA 13: Teistmoodi IT