E-ITSPEA 13: Teistmoodi IT

 Google text-to-speech

Google Text to Speech on ekraanilugeja rakendus, mille on välja töötanud Android, Inc.  nende Android-operatsioonisüsteemi jaoks.  See on rakenduste volitus ekraanil teksti ettelugemiseks.
See on suur tehnoloogia, mis on välja töötatud nägemispuudega inimeste abistamiseks.  Kuid seadmetootjad lubavad tänapäeval Android-i kõneks, mis võimaldab teil kuulata raamatu sisu, õppida uusi keeli.
Google'i kõnesüntees võimaldab arendajatel kasutada kõnekeskustes häälreageerijaid, võimaldab asjade Interneti-seadmetel suhelda kasutajatega ja muudab tekstisõnumid hääleks.  See näitab, et tehnoloogiagigant on üha enam huvitatud Google'i tehisintellektil põhinevate ärilahenduste pakkumisest. Google Speech-to-Text sisaldab spetsiifiliste kasutusjuhtumite jaoks kohandatud kõnetuvastuse mudeleid, sealhulgas telefonikõnede ja video heli transkriptsioone.  Kliendid saavad valida mudeli, mis sobib kõige paremini nende ärivajadustega. See sisaldab ka automaatseid kirjavahemärke keele transkriptsioonides tänu uuele LSTM-i närvivõrgule.  Mudel võib tekstis automaatselt soovitada komasid, küsimärke ja kriipse.  See võib olla kasulik nii konverentskõne transkriptsioonide kui ka helisalvestuse jaoks.

Kuidas kasutada Google text-to-speech


Kui olete selle funktsiooni seadistanud ja navigeerinud teksti juurde, mille soovite teile tagasi lugeda, peate tegema järgmist.

 1. Puudutage teksti kõneks ikooni - näete punast stopp-nuppu, mille kõrval on halli tooniga esitusnupp.

 2. Puudutage ja valige kõne, mille soovite teile tagasi lugeda.  Lohistage sõrme üle ekraani, kui on rohkem kui üks jaotis, või vajutage esitusnuppu, et kõik ekraanil kuvatavad asjad teile, ka nupukäsklused, ette loetaks.

 3. Teksti kõneks taasesituse alustamiseks puudutage esitamisnuppu.

Allikad:

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

E-ITSPEA 8: IT proff...?

E-ITSPEA 11: Arendus- ja ärimudelid